Geraldton Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Serenatë
USD 124.22

Serenatë

Orkid

Ego
USD 69.01

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.22

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 89.72

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 124.22

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 96.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Paqe
USD 69.01

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 96.62

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 89.72

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 69.01

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 96.62

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.22

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO