Gilong Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Pranim Dashurie
USD 106.36

Pranim Dashurie

Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 106.36

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 148.91

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 106.36

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 175.50

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Festim
USD 175.50

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 106.36

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Dashuri e Braktisur
USD 175.50

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E re
USD 106.36

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 148.91

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 126.30

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Unitet
USD 126.30

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 106.36

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Përulësi e Këndshme
USD 106.36

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Frymëzim
USD 175.50

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 106.36

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Përshtypje Që Zgjat
USD 175.50

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 106.36

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top