Glen Iris Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.31

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.75

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 69.31

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 124.75

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 97.03

Urime

Trëndafila dhe orkide

Kotësi
USD 97.03

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 97.03

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 83.17

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 97.03

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.75

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Nënshtrim
USD 124.75

Nënshtrim

24 Trëndafila

Falënderim
USD 124.75

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO