Chat with us, powered by LiveChat

Gold Kost Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Gold Coast ka një ritëm më të ngadaltë se metropolitani i afërt Brisbane, por këtu ka shumë gjëra për t’i bërë njerëzit. Sea World dhe parqet e tjera tematike gjenden këtu dhe Lamington National Park ofron hiking të mrekullueshëm. Këtu mund të gjendjen bimë të rralla, siç është pema dorrigo waratah, së bashku me fierin e zakonshëm, palmat, lafshën gjeldeti dhe veshët e elefantit. Parku Coombabah Lake Conservation është i mbushur me lule të egra, Parku Burleigh Head National ofron pamje të mrekullueshme të vijës bregdetare dhe në Parkun Tamborine Mountain National lulëzon në pranverë dhe verë lulja Tibouchina urvilleana. Lulet e tjera të zakonshme në Gold Coat janë alliumet, agapanthuset, margaritarët, suzanet sy kafe dhe luledielli. Disa kopshte rrisin hudhrën e shoqërisë dhe disa të tjera mund të rrisin verbenën, lulen batanije dhe hibiskusin. Shkurret bottlebrush janë duke u bërë të njohura gjithashtu.

Ego
USD 73.60

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 110.40

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Mikpritje
USD 110.40

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 73.60

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Tërheqje
USD 95.68

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 95.68

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Për Natyrën
USD 137.04

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 110.40

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme
USD 73.60

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 95.68

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 110.40

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 95.68

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO