Goulburn Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.51

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.11

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuri e Braktisur
USD 125.11

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 125.11

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Mikpritje
USD 97.31

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 97.31

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 90.36

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Kotësi
USD 97.31

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Përulësi
USD 69.51

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 97.31

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 97.31

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 125.11

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO