Granville Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Përulësi e Këndshme
USD 70.43

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Ego
USD 70.43

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 126.78

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 126.78

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 70.43

Pranim Dashurie

Trëndafila

Urime
USD 98.61

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Fitore
USD 70.43

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 91.56

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Kotësi
USD 98.61

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 126.78

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Modesti
USD 70.43

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 98.61

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO