Greensborough Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shpresë
USD 69.42

Shpresë

Gerbera

Ego
USD 69.42

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.96

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Delikate
USD 69.42

Delikate

12 Trëndafila

E shijshme
USD 97.19

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 124.96

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 97.19

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 124.96

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Kotësi
USD 97.19

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 90.25

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Fillimi i Miqësisë
USD 97.19

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.96

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO