Hobart Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Hobart është një destinacion turistik në Tasmania. Ka shumë atraksione historike siç janë teatrot, muzetë, galeritë, dyqanet dhe restaurantet. Ai gjithashtu ka disa parqe dhe kopshte. Kopshtet Royal Tasmanian Botanical Gardens kanë shumë lule vendase dhe të importuara. Pellgjet me zambakë dhe kopshti me çajin japonez janë shumë të njohur, ndërsa pemët panje janë të bukura në vjeshtë. Kopshtet e planifikuara rrisin marigolde, larkspur, digitalis dhe penta. Një prej serrave ka shumë varietete të bromeliadës. Shtëpia e Parlamentit ka dizajnuar me kujdes kopshtet sezonale, me krizantemat në vjeshtë dhe tulipanët në pranverë. Trëndafilat janë të njohur në qytet, siç janë edhe begoniat, amarilisi dhe agapanthusi gjigant.
Virtyt
USD 106.30

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E përjetshme
USD 106.30

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 106.30

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 175.39

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Lavdi
USD 106.30

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Melodioze
USD 148.82

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 126.23

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Rrezikojmë
USD 106.30

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Ndjenja Të Ngrohta
USD 126.23

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 106.30

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 106.30

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Falënderim
USD 175.39

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 106.30

Paç Fat

12 Trëndafila

Respekt
USD 148.82

Respekt

24 Trëndafila

Pafajësi
USD 175.39

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Festim
USD 175.39

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Të Përkas Ty
USD 126.23

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri e Qëndrueshme
USD 106.30

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Top