Congratulations


Elegancë
USD 72.38

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 86.86

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 94.10

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 72.38

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 72.38

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 108.58

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 101.34

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 130.29

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 72.38

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 72.38

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 86.86

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 130.29

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 101.34

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 72.38

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 101.34

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 72.38

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 72.38

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 130.29

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 72.38

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.38

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 130.29

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 72.38

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 130.29

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 72.38

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top