Sympathy


Përqafime
USD 94.10

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 130.29

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 94.10

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 72.38

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 72.38

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 101.34

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 72.38

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 130.29

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 72.38

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 94.10

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 94.10

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 101.34

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 72.38

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 72.38

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 130.29

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 137.53

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 86.86

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 72.38

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 101.34

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 101.34

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 130.29

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.10

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 72.38

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 72.38

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top