Hoppers Crossing Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.87

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.77

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 125.77

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 125.77

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Mahnitëse
USD 104.81

Mahnitëse

Trëndafila

Urime
USD 97.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 69.87

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Mbrojtje
USD 90.83

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

Kotësi
USD 97.82

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 69.87

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 97.82

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 125.77

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO