Kairns Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cairns është i njohur si Porta për Great Barrier Reef dhe ka shumë varietete të bimëve dhe kafshëve. Shenjtoria e fluturave është e mbushur me cuphea dhe qumështoren lulëzuese, ndërsa pylli tropikal Daintree ka shumë orkida të vogla, fierna dhe anthuriume. Parku Paronella ka një tjetër pyll tropikal dhe një ujëvarë të bukur. Krokodilat mund të gjendjen në Tinaroo Dam dhe kudo në Cairns. Në qytet mund të gjenden grumbujt të mëdhenjë të agapanthuseve dhe alliumeve që rriten afër shkurreve të kuqe jacobiane dhe atyre bottlebrush. Pylli tropikal është shtëpia e veshëve të elefantit, bimëve ti dhe shumë llojeve të palmave, siç është varieteti sago dhe ai mbretëreshë. Trëndafilat janë mjaft të njohur dhe në pranverë mund të shihen duke lulëzuar tulipanët, dafodilet, krokuset dhe bolerot.
Admirim i Fshehtë
USD 177.09

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Vetmi
USD 150.26

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Entuziaste
USD 107.33

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 107.33

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Strehim
USD 177.09

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Vdes për ty
USD 177.09

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
E ëmbël
USD 107.33

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

E paharrueshme
USD 107.33

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Dashuri ngurruese
USD 107.33

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Serenatë
USD 177.09

Serenatë

Orkid

Mjaft Më Kritikove
USD 107.33

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Mahnitëse
USD 160.99

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 107.33

Buzëqeshëse

Trëndafila

E hirshme
USD 107.33

E hirshme

Karafila , trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 127.45

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 107.33

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Dashuri e Shenjtë
USD 177.09

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Mbyllje Hesapi
USD 127.45

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Top