Kanbera Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Kanbera është një parajsë e të dashuruarve të natyrës, dhe shtëpia e një shumëllojshmërie të bimëve dhe luleve vendase. Zambakët e gurëve të forte dhe orkidetë delicate shaken kudo, së bashku me tuplianë e krokuse në pranverë. Zonat e lagështa pyllore janë shtëpia e oncidiumëve elegantë të bardhë e të verdhë.
Humor
USD 127.45

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Urtësi
USD 107.33

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Admirim i Fshehtë
USD 177.09

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 150.26

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Respekt
USD 150.26

Respekt

24 Trëndafila

Magjepsëse
USD 177.09

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 177.09

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Pritshmëri
USD 107.33

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 150.26

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 127.45

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Kotësi
USD 150.26

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Meritë
USD 127.45

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnike
USD 150.26

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Vdes për ty
USD 177.09

Vdes për ty

Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 150.26

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 177.09

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Ngasje
USD 177.09

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Modesti
USD 107.33

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top