Lankeston Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.14

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.46

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Jetë e Lumtur
USD 89.89

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 124.46

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 96.80

Urime

Trëndafila dhe orkide

Buzëqeshëse
USD 69.14

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikojmë
USD 69.14

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Bashkim
USD 96.80

Bashkim

24 trëndafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 69.14

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 124.46

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Më Duaj Më Tepër
USD 69.14

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Kotësi
USD 96.80

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO