Lismore Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Madhështore
USD 126.20

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Ego
USD 70.11

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 126.20

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Luks
USD 70.11

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 98.16

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 126.20

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Moderne
USD 70.11

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Urime
USD 98.16

Urime

Trëndafila dhe orkide

Shpërblim Për Mirësi
USD 105.17

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 98.16

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E hirshme
USD 70.11

E hirshme

Karafila , trëndafila

Bukuri madhështore
USD 70.11

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO