Liverpool Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshje
USD 90.03

Joshje

12 Trëndafila

Ego
USD 69.26

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.66

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 124.66

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 96.96

Urime

Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 69.26

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 69.26

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kotësi
USD 96.96

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 90.03

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 96.96

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 69.26

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 96.96

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO