Christmas


Elegante
USD 85.92

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 71.60

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Unitet
USD 93.08

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 128.87

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E mrekullueshme
USD 100.23

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Bashkim
USD 100.23

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 71.60

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Guximtare
USD 128.87

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Pafajësi
USD 128.87

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 71.60

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 128.87

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Meritë
USD 93.08

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 85.92

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 71.60

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 100.23

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 85.92

Krenare

12 Trëndafila

Qëndrueshmëri
USD 93.08

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Joshje
USD 93.08

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 71.60

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rehati
USD 128.87

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Përjetësi
USD 100.23

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 71.60

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 71.60

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.60

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top