Congratulations


Elegancë
USD 71.77

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 86.12

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 93.30

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 71.77

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 71.77

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 107.65

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 100.47

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 129.18

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 71.77

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 71.77

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 86.12

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 129.18

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 100.47

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 71.77

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 100.47

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 71.77

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 71.77

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 129.18

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 71.77

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 71.77

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 129.18

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 71.77

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 129.18

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 71.77

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top