Friends


Pajtim
USD 128.87

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 71.60

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 93.08

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 71.60

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 128.87

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 107.39

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 71.60

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 71.60

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 100.23

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 85.92

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 128.87

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 71.60

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 100.23

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 71.60

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 128.87

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 107.39

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 71.60

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 100.23

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 85.92

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 71.60

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 100.23

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 93.08

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 71.60

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 128.87

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top