Chat with us, powered by LiveChat

Pajtim

Pajtim
Kodi i Produktit: prod081
Çmimi: USD 127.99
Përmirësoni: USD 0.00
Shtoni artikuj: USD 0.00
Dërgimi: USD 28.19
Nëntotali: USD 127.99
Ulje: 0% = USD
Totali: USD 0.00
3 trëndafila të kuq, 4 trëndafila rozë, 3 gerbera të bardhë, gerbera të kuq, karafila të bardhë, zambakë të bardhë, orkide të verdha. Përfshihet shportë dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

Ju lutemi porosisni online (zbrisni poshtë).
Porositje e shpejtë e lehtë - nuk kërkohet llogari.

Keni një Kod Uljeje?

Përmirësoni (shtoni më shumë lule në porosinë tuaj)?

Shtoni artikuj

Chocolates:


Teddy Bears:


Informacioni i Klientëve që Kthehen

Nuk kemi qasje për klientin. Nuk i ruajmë informacionin tuaj personal. Ju lutem fusni të dhënat tuaja më poshtë.

Mund të blini një buqetë për [do porosi.

Pagesa duke përdorur kartë krediti ose kartë debiti me STRIPE

Nëse paguani përmes pagesave STRIPE, ne nuk e shohim kartën tuaj të kreditit ose numrin e kartës së debitit. Të gjitha detajet e pagesës dërgohen në mënyrë të sigurt dhe direkt në STRIPE.

Paguani me:

Marrësi (personi ku do të bëjmë dërgimin):

Emri i Marrësit:
Numri i Telefonit të Marrësit:
Numri i Telefonit të Marrësit #2 (opsionale):
Data e Dërgimit

Dorëzimin mund ta zgjidhni të Dielën. Megjithatë dorëzimi të Dielën nuk është gjithmone e mundur. Nëse zgjidhni dorëzimin e së Dielës, artikujt mund të dorëzohen të hënën.

Vendi i Dërgimit:   Australi
Qyteti i Dërgimit:   Liverpool
Zip i Dërgimit / Kodi Postar:
Adresa e dërgimit (in Australi):
don't know address?

Nëse nuk e dini adresën e dërgimit. Në kutinë e adresës ju lutemi caktoni qytetin dhe na njoftoni të telefonojmë marrësin për t'i kërkuar adresën. Këtë mund ta bëjmë përpara dërgimit.

Udhëzime Shtesë të Dërgimit:
Mesazh i Kartolinës Përshëndetëse (FALAS):

Dërguesi (Ju):

Emri Juaj:
Mbiemri Juaj:
Vendi:
Rajoni:
Qyteti:
Kodi Postar / Zip:
Your Phone Number Your Phone Number:
Adresa e Faturimit Reshti 1:
Adresa e Faturimit Reshti 2 (me zgjedhje):
Numri i Debit / Kredit Kartelës:
CVV(3-4 numrat e fundit të shënuara PRAPA kartelës suaj):
Data e skadimit (MM/VVVV):
/
Adresa Juaj e Postës Elektronike:

Dërgimi: USD 28.19
Totali: USD 0.00
përfshirë 0-
Ruajeni USD !

S'ka Më Për Të Paguar