New Baby


Bukuri madhështore
USD 70.69

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Durim
USD 70.69

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E ëmbël
USD 70.69

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 70.69

Shpresë

Gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 91.89

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 70.69

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 98.96

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 98.96

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 70.69

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 127.24

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mikpritje
USD 98.96

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 106.03

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 70.69

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 70.69

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 91.89

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 70.69

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore
USD 127.24

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 127.24

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 98.96

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 91.89

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 91.89

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 84.82

Paç Fat

12 Trëndafila

Fisnike
USD 70.69

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 98.96

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top