Sympathy


Përqafime
USD 92.09

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 127.51

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 92.09

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 70.84

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 70.84

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 99.17

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 70.84

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 127.51

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 70.84

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 92.09

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 92.09

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 99.17

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 70.84

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 70.84

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 127.51

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 134.59

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 85.01

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 70.84

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 99.17

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 99.17

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 127.51

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 92.09

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 70.84

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 70.84

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top