Maitland Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.49

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.08

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 125.08

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 125.08

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 97.29

Urime

Trëndafila dhe orkide

Kotësi
USD 97.29

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 97.29

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 125.08

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Pavdekshmëri
USD 69.49

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 125.08

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Të Dua Ende
USD 69.49

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 69.49

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO