Mandurah Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Shpirtërore
USD 126.83

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Ego
USD 70.46

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E këndshme
USD 98.65

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 126.83

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Magjepsëse
USD 126.83

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Tërheqje
USD 126.83

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 98.65

Urime

Trëndafila dhe orkide

Fitore
USD 70.46

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Kotësi
USD 98.65

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 70.46

Kthjelltësi

8 trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 98.65

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 126.83

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO