Maryborough Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Nënshtrim
USD 126.22

Nënshtrim

24 Trëndafila

Ego
USD 70.12

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 126.22

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 70.12

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Tërheqje
USD 126.22

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 126.22

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 126.22

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 98.17

Urime

Trëndafila dhe orkide

Arratisu Me Mua
USD 70.12

Arratisu Me Mua

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 98.17

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Qejf
USD 126.22

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 126.22

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO