Mellburn Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Së bashku me një numër të madh të zambakëve aromatik, Melburni është shtëpia e mbretëreshës së argjentë protea. Kjo lule unike tërheq vëmendje, dhe gjithashtu është një pjesë shumë e bukur e buqetave me lule. Vizitorët mund të gjejnë edhe një shumëllojshmëri të rralla të bimëve lulëzuese vendase ku përfshihen edhe disa orkide ekzotike.
Hare e ardhshme
USD 64.87

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri e Braktisur
USD 116.77

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Bukuri e Qëndrueshme
USD 77.85

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Pa Ndjenja
USD 84.33

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 116.77

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Humor
USD 84.33

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 116.77

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dëshirë
USD 116.77

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Për Natyrën
USD 90.82

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 90.82

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 64.87

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 64.87

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Meritë
USD 84.33

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Fillimi i Miqësisë
USD 90.82

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 116.77

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bukuri madhështore
USD 64.87

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Shpresë
USD 64.87

Shpresë

Gerbera

Shikim i Shpejtë
USD 116.77

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top