Mothers Day

Mikpritje
USD 147.74

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 105.53

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Hutim
USD 174.12

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 105.53

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Përulësi
USD 105.53

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

E paharrueshme
USD 105.53

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 147.74

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 105.53

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 105.53

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 174.12

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje
USD 125.32

Joshje

12 Trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 105.53

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 174.12

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 147.74

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 125.32

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kujtime Të Hirshme
USD 105.53

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Rini
USD 105.53

Rini

Trëndafila dhe karafila

Të Përkas Ty
USD 125.32

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 147.74

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Pafajësi
USD 174.12

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Mahnitëse
USD 158.29

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 105.53

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 174.12

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Pritshmëri
USD 105.53

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top