New Baby

Bukuri madhështore
USD 105.53

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Durim
USD 105.53

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

E ëmbël
USD 105.53

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 105.53

Shpresë

Gerbera

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 125.32

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 105.53

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 147.74

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Vetmi
USD 147.74

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 105.53

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 174.12

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mikpritje
USD 147.74

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Karakter
USD 158.29

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 105.53

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 105.53

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Joshje Sekrete
USD 125.32

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Fitore
USD 105.53

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Madhështore
USD 174.12

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Martesë e Lumtur
USD 174.12

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 147.74

Përkryerje

24 Trëndafila

Forcë
USD 125.32

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Joshje
USD 125.32

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Paç Fat
USD 105.53

Paç Fat

12 Trëndafila

Fisnike
USD 105.53

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 147.74

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Top