Joshëse

Joshëse
Kodi i Produktit: prod024
Buqetë me 12 trëndafila të bardhë dhe karafila të vegjël rozë. Përfshihet një kartolinë përshëndetëse (falas) .

We are undergoing a change in ownership. We will be closed for a few days