Qëndrueshmëri

Qëndrueshmëri
Kodi i Produktit: prod101
4 zambakë ylli, 7 trëndafila të kuq. Përfshihet vazo dhe kartolinë përshëndetëse (falas).

We are undergoing a change in ownership. We will be closed for a few days