Mildura Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.58

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.24

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Lartësi
USD 97.41

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 69.58

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Tërheqje
USD 125.24

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 97.41

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Forcë
USD 90.45

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Dashuri e Shenjtë
USD 125.24

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Kotësi
USD 97.41

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 69.58

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 69.58

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Pranim Dashurie
USD 69.58

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO