Chat with us, powered by LiveChat

Mosman Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fillimi i Miqësisë
USD 108.16

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Entuziaste
USD 93.73

Entuziaste

Trëndafila

Ngasje
USD 108.16

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 108.16

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Jetë e Lumtur
USD 86.52

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Optimizëm
USD 93.73

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 86.52

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Qëndrueshmëri
USD 86.52

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Bukuri Shpirtërore
USD 122.58

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Forcë
USD 86.52

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Moderne
USD 72.10

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Shpërblim Për Mirësi
USD 201.89

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO