Mount Isa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Shpresë
USD 69.38

Shpresë

Gerbera

Ego
USD 69.38

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.89

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Puthje
USD 97.14

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 124.89

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 97.14

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 124.89

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Dashuri e Ftohtë
USD 69.38

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Unitet
USD 90.20

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 97.14

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 124.89

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 90.20

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO