Njukesëll Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Newcastle, një qytet me port, është i njohur për shikimin e balenave dhe vendet e mrekullueshme për not. Klima është ideale për rritjen e shumë bimëve, duke përfshirë rrushin e verës, ku në këtë zonë ka një numër të verarive. Jeta e egër është e larmishme: plazhi i Stockton-it ka peshkaqenë të bardhë dhe deve, ndërsa Parku Werakata National është i njohur për shikimin e shpezëve. Parku gjithashtu ka shumë lule vendase, ku livadhet bëhen me ngjyra në pranverë. Scabiosa dhe jacaranda lulëzojnë së bashku me pemët e qymyrit, me lulet e tyre me ngjyrë të purpurtë të lehtë që dallohen nga bimët e tjera. Greenhoodi dhe orkidat rosë fluturuese, lulëzojnë në tokën e pyllit. Lulet nuk mund të merren nga parku, por këto lule së bashku me alliumet, agapanthusin, krizantemat, trëndafilat dhe dahliat, që rriten zakonisht në kopshtet e banorëve, mund të blihen në dyqanet dhe tregjet vendase.
Hare e ardhshme
USD 67.37

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 67.37

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 121.26

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 67.37

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Falënderim
USD 121.26

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mbrojtje
USD 87.58

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 121.26

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Pranim Dashurie
USD 67.37

Pranim Dashurie

Trëndafila

Vdes për ty
USD 121.26

Vdes për ty

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 67.37

Kthjelltësi

8 trëndafila

Meritë
USD 87.58

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 121.26

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mbyllje Hesapi
USD 87.58

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 67.37

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Zonjë Zemërbardhë
USD 67.37

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 67.37

Shpresë

Gerbera

Pavdekshmëri
USD 67.37

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Frymëzim
USD 121.26

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Njukesëll. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Njukesëll kohët e fundit : -