Orange Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.35

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.82

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Tërheqje
USD 124.82

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Luks
USD 69.35

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Urime
USD 97.09

Urime

Trëndafila dhe orkide

Optimizëm
USD 83.22

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 97.09

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Besnike
USD 97.09

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Fillimi i Miqësisë
USD 97.09

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 124.82

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Ndjenja Të Ngrohta
USD 90.15

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 97.09

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO