...Other City... Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 68.55

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 89.11

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Pajtim
USD 123.39

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 68.55

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Luks
USD 68.55

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Flirtim
USD 68.55

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 123.39

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 95.97

Urime

Trëndafila dhe orkide

Elegante
USD 82.26

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 95.97

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 68.55

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E përjetshme
USD 68.55

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO