Palmerston Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 68.27

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 122.89

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Lavdi
USD 68.27

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 122.89

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Fyerje
USD 122.89

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Urime
USD 95.58

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 122.89

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Gazmore
USD 68.27

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Humor
USD 88.75

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 95.58

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fillimi i Miqësisë
USD 95.58

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 122.89

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO