Perth Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Me pothuajse mot të përsosur gjatë të gjithë vitit, qyteti i Perth është shtëpia e një shumëllojshmërie të madhe të bimëve dhe luleve. Zambakët dhe trëndafilat janë pamje e zakonshme në kopshte, së bashku me gladiolat dhe krizantemat shumëngjyrëshe. Zambakët janë një tjetër lule e preferuar, sidomos ata aromatik rozë dhe të bardhët. Klima e ngrohtë është ideale edhe për rritjen e margaritarëve, dhe vizitorët do të jetë në gjendje të gjejnë edhe disa lloje të orkideve.
Mendime Qiellore
USD 176.27

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Melodioze
USD 149.56

Melodioze

24 Trëndafila

Joshje
USD 126.86

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 149.56

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri e Ndjeshme
USD 106.83

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Jetë e Lumtur
USD 126.86

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 106.83

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Zonjë e Bukur
USD 106.83

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Shije e Mirë
USD 176.27

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 149.56

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Thashethemëse
USD 160.24

Thashethemëse

72 Trëndafila

Tërheqje
USD 176.27

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 176.27

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Serenatë
USD 176.27

Serenatë

Orkid

Pafajësi
USD 176.27

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
E shijshme
USD 149.56

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Paqe
USD 106.83

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 106.83

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top