Port Macquarie Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 68.95

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 124.12

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Karakter
USD 103.43

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 124.12

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Besnike
USD 96.53

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Urime
USD 96.53

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 82.74

Krenare

12 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 124.12

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Kujdesi Amënor
USD 96.53

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 96.53

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Hare e ardhshme
USD 68.95

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Guximtare
USD 124.12

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO