Prospect Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 68.31

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 122.96

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Tërheqje
USD 122.96

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 95.64

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 95.64

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Kotësi
USD 95.64

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 122.96

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Fillimi i Miqësisë
USD 95.64

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 122.96

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Krenare
USD 81.98

Krenare

12 Trëndafila

Jetë e Lumtur
USD 88.81

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Hijeshi e Pjekur
USD 68.31

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO