Quakers Hill Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri ngurruese
USD 83.62

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Ego
USD 69.68

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.42

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Magjepsëse
USD 125.42

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Përkryerje
USD 97.55

Përkryerje

24 Trëndafila

Tërheqje
USD 125.42

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 97.55

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuri e Braktisur
USD 125.42

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Kotësi
USD 97.55

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 97.55

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 125.42

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Besnikëri
USD 97.55

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO