Rokingem Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 69.73

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.52

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Tërheqje
USD 125.52

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 97.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 125.52

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Kotësi
USD 97.62

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 125.52

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Zonjë Zemërbardhë
USD 69.73

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Përjetësi
USD 97.62

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 97.62

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Karakter
USD 104.60

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 125.52

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO