Shepparton Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Bukuri Shpirtërore
USD 125.55

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Ego
USD 69.75

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 125.55

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 125.55

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 97.65

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 125.55

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 97.65

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 125.55

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Përjetësi
USD 97.65

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 97.65

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 125.55

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Respekt
USD 97.65

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO