Chat with us, powered by LiveChat

Sidnej Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sidneji jo vetëm që është vendi i shtëpisë së njohur të operas, por ai gjithashtu mburret edhe me një koleksion mahnitëse lulesh vendase dhe të importuara. Trëndafilat dhe orkidetë janë një pamje e zakonshme, së bashku me margaritarët e verdhë të cilët mund të shëndrisin ditën e çdokujtë. Sukulentët lulëzues dhe kaktusët poashtu mund të shihen kudo nëpër kopshte në të gjithë qytetin.

Ego
USD 75.42

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 113.13

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Tërheqje
USD 98.05

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Urime
USD 98.05

Urime

Trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 105.59

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Kotësi
USD 98.05

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 75.42

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 75.42

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 218.73

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 113.13

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 98.05

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Modesti
USD 98.05

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO