Birthday


Ashpërsi
USD 70.50

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Kujdesi Amënor
USD 98.70

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Mbrojtje
USD 91.65

Mbrojtje

Zambakë, trëndafila , orkide dhe livande

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 126.90

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Më Duaj Më Tepër
USD 70.50

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Mikpritje
USD 98.70

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 126.90

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Bashkim
USD 98.70

Bashkim

24 trëndafila

Thashethemëse
USD 105.75

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Shpirtërore
USD 126.90

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

Imagjinatë
USD 70.50

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 98.70

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Mahnitëse
USD 105.75

Mahnitëse

Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 70.50

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Respekt
USD 98.70

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 70.50

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 84.60

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 70.50

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 70.50

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri Për Natyrën
USD 98.70

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Urtësi
USD 70.50

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 84.60

Krenare

12 Trëndafila

Virtyt
USD 70.50

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Puthje
USD 98.70

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top