Special Offers


Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 126.01

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E dhimbsur
USD 70.01

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 91.01

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 70.01

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Të Dua Ende
USD 70.01

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

E mrekullueshme
USD 98.01

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 126.01

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Elegancë
USD 70.01

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E shijshme
USD 98.01

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 98.01

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Arratisu Me Mua
USD 70.01

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Joshje
USD 91.01

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri e Ndjeshme
USD 70.01

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Kujtime Të Hirshme
USD 70.01

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

Besnikëri
USD 98.01

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hutim
USD 126.01

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 70.01

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Frymëzim
USD 126.01

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 70.01

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Unitet
USD 91.01

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 126.01

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 70.01

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Ngasje
USD 126.01

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Bukuri Tekanjoze
USD 70.01

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top