Friends


Pajtim
USD 125.70

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 69.83

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 90.78

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 69.83

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 125.70

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 104.75

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 69.83

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 69.83

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 97.77

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 83.80

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 125.70

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 69.83

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 97.77

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 69.83

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 125.70

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 104.75

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 69.83

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 97.77

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 83.80

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 69.83

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 97.77

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 90.78

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 69.83

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 125.70

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top