Sidnej Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sidneji jo vetëm që është vendi i shtëpisë së njohur të operas, por ai gjithashtu mburret edhe me një koleksion mahnitëse lulesh vendase dhe të importuara. Trëndafilat dhe orkidetë janë një pamje e zakonshme, së bashku me margaritarët e verdhë të cilët mund të shëndrisin ditën e çdokujtë. Sukulentët lulëzues dhe kaktusët poashtu mund të shihen kudo nëpër kopshte në të gjithë qytetin.
Ego
USD 70.50

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 126.90

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFO
Tërheqje
USD 126.90

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 98.70

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 70.50

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Kotësi
USD 98.70

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFO
Ego
USD 70.50

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Lavdi
USD 70.50

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 105.75

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Fillimi i Miqësisë
USD 98.70

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 126.90

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Modesti
USD 70.50

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFO