Traralgon Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thashethemëse
USD 103.28

Thashethemëse

72 Trëndafila

Ego
USD 68.85

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Pajtim
USD 123.94

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Unitet
USD 89.51

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Flirtim
USD 68.85

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Fisnikëri
USD 89.51

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 123.94

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Urime
USD 96.39

Urime

Trëndafila dhe orkide

Gjithnjë besnike
USD 89.51

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 96.39

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 123.94

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Mahnitëse
USD 103.28

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO