Vollongong Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Wollongong shtrihet në Grand Pacific Drive, ku në male dhe plazhe ka shumë bimë dhe kafshë të ndryshme. Në Tempullin Nan Tien, mund të shihen lulet si zambaku i ujit, orkidat, jasemini dhe nganjëherë edhe pemët bonsai. Kopshti Wollongong Botanical ka bimë dhe lule nga e tërë bota, duke përfshirë shumë orkida, kaktusë lulëzues dhe zambakë. Bimë të tjera interesante këtu janë fieri dantellë, rrushi i patatës, caladiumi, spitullaqi, agave dhe dusty miller. Këtu ka shtretër me azalea, scabiosa, margaritarë të verdhë, salvia dhe lobelia, të cilat krijojnë kontrast me ngjyra të mrekullueshme. Koreopsis dhe trëndafilat janë një pamje shumë e zakonshme. Përveç kopshtit botanik, Parku Macquarie Pass National ka një ujëvarë mahnitëse dhe përgjatë rrugës, vizitorët mund të shohin orkida, anthuriume dhe fierna që lulëzojnë nën pemë.
Pafajësi
USD 174.28

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

E këndshme
USD 147.87

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Meritë
USD 125.43

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuria e përgjegjshme
USD 105.62

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Kënaqësi
USD 174.28

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 105.62

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Plot Shkëlqim
USD 105.62

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 174.28

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Nënshtrim
USD 174.28

Nënshtrim

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 174.28

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Shëndet i Mirë
USD 125.43

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

E ëmbël
USD 105.62

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 174.28

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shije e Mirë
USD 174.28

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Virtyt
USD 105.62

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Respekt
USD 147.87

Respekt

24 Trëndafila

Krenare
USD 105.62

Krenare

12 Trëndafila

Flirtim
USD 105.62

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO
Top